BMW ORIGINALNI AKUMULATORI

JEDINI IZBOR ZA DOBAR START.

BMW akumulator

Akumulator je srce automobila. Ono snabdeva električnom energijom sve – od sistema za paljenje pa sve do stalno uključene elektrike u vozilu i ugrađenog multimedijalnog sistema. Akumulator obezbeđuje konstantnu snagu za sve ostale funkcije tokom start-stop procesa. Ti akumulatori moraju da učine mnogo više od pukog pokretanja automobila. BMW vozila koriste AGM akumulatore. AGM tehnologija je dizajnirana za vozila sa ekstremno velikom potrebom za energijom, striktno po originalnim fabričkim zahtevima i standardima.

Originalni BMW akumulatori oibezbeđuju veliku startnu moć i pouzdanost u ekstremnim uslovima. Poseduju superiornu izdržljivost – 3 puta više ciklusa punjenja i pražnjenja u odnosu na standardne akumulatore sa tečnim elektrolitom.
Velika otpornost na vibracije, maksimalna bezbednost – 100% bez mogućnosti curenja i prosipanja elektrolita i bez emitovanja gasa u normalnim uslovima upotrebe. Akumulator je hermetički zatvoren sa specijalnim ventilima. Velika fleksibilnost i bez održavanja – u pravom smislu reči. Dostupno u veličinama od 55Ah do 105Ah.

Kada je vaš akumulator u pitanju, iznenađenja su poslednja stvar koju želite. Originalni BMW akumulatori su dizajnirani i testirani kako bi obezbedili dug vek trajanja i imaju dovoljno energije za sve potrebe vašeg automobila, kao i opreme u njemu koja to zahteva.

Akcija traje do 01.04. 2020, u cenu je uključen originalni BMW akumulator i prijava akumulatora na vozilo. Sve cene su sa uračunatim PDV-om.

Kontaktirajte nas: Beograd, Dragoslava Srejovića bb, tel: +381 11 2080 180, Novi Sad, Novosadski put 71, tel: +381 21 820 888