Radulovic

POTPUNI FOKUS NA IZVRSNOST

BMW SERVIS.

Uživajte u bezbrižnoj mobilnosti uz prvoklasne BMW ponude za servisiranje i održavanje vašeg vozila i uvek po fer i transparentnim cenama. Vaše prednosti su jasne: vrhunski standardi kvaliteta i sveobuhvatna stručnost naših BMW servisnih stručnjaka koji koriste inovativne tehnologije i originalne BMW delove kako bi osigurali da vaš BMW ostane u vrhunskom stanju. Jednostavno odaberite paket usluga koji vam najbolje odgovara i radujte  se dugogodišnjem zadovoljstvu u vožnji s vašim BMW-om.

Održavanje.

Redovno održavanje vašeg BMW-a garantuje osećaj optimalne sigurnosti i vožnje, čime se odlučno doprinosi vašem zadovoljstvu u vožnji. S inovativnim sastavom održavanja CBS* (Condition Based Service – Usluga na osnovu stanja), vaš BMW zapravo zna kada je, na primer, potrebna inspekcija. Koristeći uslugu BMW Teleservices*, relevantni podaci se prenose direktno vašem BMW servisnom partneru. To omogućava lokalnim BMW servisnim stručnjacima da vrše održavanje prema potrebi.

BMW inspekcija uključuje, između ostalog, sledeće aktivnosti:
• Zamena mikrofiltera
• Zamena motornog ulja
• Zamena kočione tečnosti

* Besplatna opcija s pripadajućom opremom vozila.

Kontrola.

BMW kontrola vozila pruža jedini način potvrde da je vaš BMW zaista u najboljem stanju. BMW kontrole vozila dostupne su za široku paletu opsežnih kontrola, osiguravajući da se svaki aspekt vašeg automobila pripremi za svaku situaciju, na primer:
• Kontrola za vreme praznika
• Kontrola za letnji period
• Kontrola za zimski period
• BMW sezonska kontrola
• BMW kontrola svetala
• BMW kotrola automatskog klima uređaja
• BMW sigurnosna kontrola

Naši BMW servisni stručnjaci rado će vas obaviestiti o kontroli BMW vozila koja je najprikladnija za vaše vozilo.

Opšti pregled i ispitivanje izduvnih gasova

Tamo gde se sprovode uobičajeni pregledi i kontrola izduvnih gasova, BMW nudi najbolju uslugu za vaš BMW. Uz našu kontrolu pre pregleda, Vaša vozila savršeno su pripremljena za nadolazeće zakonom propisane preglede. Svoju pažnju usmeravamo na bilo kakve nedostatke i ispravljamo ih pre nego što vozilo prođe testove, koristeći najnovije tehnike popravaka pri korišćenju originalnih BMW delova.
Jednostavno, dogovorite termin sa našim BMW servisnim savetnikom ili u svoju svoju sledeću posetu servisu u sklopu redovnog održavanja, ukljucite i opšti pregled i test izduvnih gasova.

BMW Wheels and Tyre Service.

Usluga BMW Tyre Service osigurava da su točkovi, pneumatici i komponente šasije savršeno podešeni. Naši BMW servisni stručnjaci preporučuju optimalne pneumatike za vaše vozilo s oznakom BMW zvezdice. Samo takvi pneumatici odgovaraju strogim standardima BMW kvaliteta. Ne zaboravite da usluga BMW Tyre Service uključuje profesionalnu zamenu pneumatika, kao i ispitivanje, održavanje i skladištenje. Bez obzira tražite li rezervni ili novi točak i pneumatik, predanost prvoklasnim proizvodima i saveti usluge BMW Tire Service impresioniraće vas svaki put.

• Montaža točkova
• Zamena pneumatika
• Održavanje
• Smanjenje otpora
• Čišćenje i održavanje
• Ispitivanje
• Skladištenje, po želji

Usluga BMW Oil Service.

BMW uljni servis osigurava da motor vašeg vozila glatko radi. Pružajući vam uslugu BMW Oil Service, mi koristimo isključivo motorna ulja preporučena od strane BMW-a zajedno s originalnim BMW filterima ulja.

Usluga uključuje:

• Profesionalna zamena filtera ulja
• Zamena motornog ulja
• Ekološko uklanjanje korišćenog ulja i starog filtera ulja
• Reset sistema intervalnog održavanja

Zamena mikrofiltera.

Vaš BMW servisni partner zameniće mikrofilter Vašeg BMW-a. Naravno, i ovde se koristi visokokvalitetni originalni BMW mikrofilter. On čisti vazduh u unutrašnjosti vašeg BMW-a i pruža optimalnu zaštitu od štetnih čestica u vazduhu pomoću mehaničkog/elektrostatičkog sistema filtera. Značajno čistiji vazduh utiče na vašu dobrobit, a omogućuje osobama koje pate od alergija slobodno disanje i time aktivno doprinosi vašoj sigurnosti u vožnji.

Naše usluge:
• Stručna zamena mikrofiltera
• Ekološko odlaganje otpada

Zamena metlica brisača.

Vaš BMW servisni partner zameniće metlice brisača vašeg vozila s visokokvalitetnim originalnim BMW metlicama brisača, savršeno prilagođenim vetrobranu vašeg BMW-a. Savršeno prijanjanje i precizan ugao, smanjuju neuprijatnu buku brisača i garantuju optimalne performanse, čak i pri velikim brzinama i u nepovoljnim uslovima. Uživajte u vidljivosti i maksimalnoj udobnosti vožnje – čak i nakon više od 300 sati rada.

Usluga uključuje:
• Stručna zamena metlica brisača
• Ekološko odlaganje starih metlica brisača

Zamena kočione tečnosti.

Želimo da vam omogućimo potpunu usresređenost na zadovoljstvo u vožnji. Međutim, ponekad to uključuje i kočenje. Da biste bili sigurni da međusobna povezanost originalnih BMW kočionih diskova i pločica osigurava maksimalnu sigurnost i izvrsne performanse kočenja, vaš BMW servisni partner po potrebi menja kočionu tečnost vašeg BMW-a i koristi originalnu BMW kočionu tečnost u tom procesu.

Usluge uključuju:
• Profesionalna zamena kočne tečenost
• Ekološko uklanjanje stare kočione tečnosti

BMW BluePerformance uz AdBlue®

.
Zahvaljujući tehnologiji BMW BluePerformance, karakteristike emisije dizel motora još su jednom optimizovane, a količina štetnih gasova koji se nalaze u izduvnom vazduhu dodatno smanjen. U nekim dizel motorima, koristi se dodatni oblik razgradnje štetnih gasova: SCR katalitički pretvarač s AdBlue® ubrizgavanjem (SCR = selektivno katalitičko smanjenje). Injekcija AdBlue® smeše izaziva hemisjku reakciju koja dodatno smanjuje emisiju štetnih gasova. Kao rezultat toga, dizel modeli ispunjavaju standard EU6 izduvnih gasova.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Uz uslugu BMW Service Inclusive, možete uživati u zadovoljstvu u vožnji u punoj mjeri. Od sada pa sve do trajanja odabranog paketa, ne morate gubiti vrijeme razmišljajući o dodatnim troškovima za definirane usluge, održavanje ili trošenje komponenti. Zahvaljujući usluzi BMW Service Inclusive, sve usluge koje se nalaze u odgovarajućem paketu, uključujući potrebne BMW originalne dijelove, su vam na raspolaganju. I to ne samo u vašoj zemlji, već u svim BMW-ovim prodajnim zastupništvima i kod svih ovlaštenih BMW servisnih partnera širom svijeta.

Uslugu BMW Service Inclusive možete kupiti prilikom naručivanja BMW-a ili u bilo koje vrijeme prije prvog servisa. Uslugu BMW Service Inclusive možete nadograditi u bilo kojem trenutku dok je na snazi (trajanje ili ograničenje kilometraže i/ili sadržaj). Proširenje ili nadogradnja također je moguće do devet mjeseci nakon isteka usluge BMW Service Inclusive. Vaš BMW servisni partner rado će vas obavijestiti o cijenama i pružiti vam dodatne pojedinosti.

Ako prodajete svoj BMW, usluga BMW Service Inclusive automatski će se prenijeti na novog vlasnika, što povećava vrijednost prodajnog automobila. Informacijama o usluzi BMW Service Inclusive možete lako pristupiti putem šifrarnika od strane vašeg BMW servisnog partnera

Koji Service Inclusive paket obuhvaća vaše potrebe? Izaberite između usluga BMW Service Inclusive i BMW Service Inclusive Plus.

S uslugom BMW Service Inclusive imat ćete pravo na sve usluge uključene u odgovarajući paket bez obzira koliko često ih trebate koristiti tijekom dogovorenog razdoblja ili kilometraže (ovisno o tome što je prvo dostignuto). Uslugom ćete se početi koristiti kada inteligentni sustav održavanja u vašem BMW-u, usluga temeljena na stanju (Condition Based Service), automatski označi zahtjev za servisom. Uključeni su i svi potrebni originalni dijelovi tvrtke BMW, kao i originalno BMW motorno ulje.

USLUGA BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS.

Vi i vaš BMW ste u najboljim mogućim rukama kod vašeg BMW Sevisnog partnera. Od dugoročnih servisnih paketa, kao što je BMW Service Inclusive, preko atraktivnih all-inclusive cena BMW Value Service, preko naših BMW Repair & Care opcija (Popravka i nega) i bezbroj drugih pojedinačnih usluga. Uvek imamo optimalnu ponudu za vas – za svaki BMW model, za vaše potrebe i za mnoge bezbrižne kilometre koji su još pred vama.

BMW VALUE SERVICE: ALL-INCLUSIVE ZA VAŠ BMW.

Bez obzira da li je u pitanju promjena ulja ili pregled, usluga all-inclusive sadrži sve troškove rada i materijala. Vi imate garanciju vrhunskog kvaliteta – i mi se brinemo da ostanete trajno mobilni sa svojim BMW-om. To je zato što iskusni BMW servisni partneri i ekskluzivna upotreba originalnih BMW-ovih delova garantuju vrhunski kvalitet usluge i brigu o vrednosti vašeg BMW-a. Saznajte više o našim ponudama usluge BMW Value Service i odaberite paket usluga po vašoj meri.

Servis BMW i MINI vozila možete zakazati i pozivom na brojeve:

BEOGRAD: +381 11 2080 180
NOVI SAD: +381 21 820 888