Letnje gume Continental.

Kad snovi prevladaju,

mi preuzimamo kontrolu

Pročitajte više

Letnje gume za toplo godišnje doba.

Upustite se u istraživanje

ovog leta.

Pročitajte više

Kontrola kod svake brzine.

Sigurnost za svakom putu.

SportContact6

Pročitajte više

Dobri razlozi za Contitental.

od izvrsnosti.

Mi ne težimo ničem manjem

Pročitajte više

Za svoj cilj ne prihvatamo ništa manje od izvrsnosti.

Od svog osnivanja 1871. godine, Continental radi na ostvarenju jednog cilja: Dovesti sigurnost na putu, bez kompromisa u pogledu udobnosti i zadovoljstva vožnje. Od prve gume na svetu sa šarom na gaznoj površini, do vizionarske gume eContact i naših inovacija u području sigurnosti u svetu automobilizma, već više od 140 godina mi neprestano razvijamo našu stručnost u području mobilnosti, transporta i proizvodnje. Dok čitate ove redove, više od 240.000 visokokvalifikovanih radnika u 61 zemlji rade na tom cilju.

Saznajte zašto je Continental pravi izbor za vaš automobil.

RADOZNALOST JE NAŠ NAJBOLJI VOZAČ

Continental poznaje ulice na celom svetu i zna kako da koči na njima. Svakoga dana mi koristimo svu našu strast i iskustvo u razvoju novih pronalazaka. Mi postavljamo nove standarde sa svakim proizvodom proizvedenim od materijala najvišeg kvaliteta.
Kako? Primenjući znanje o našim pronalascima na svaki novi dizajn: Naši pneumatici visokih performansi daju nam uvid u to kako da razvijemo sigurno svakodnevno vozačko iskustvo. Tehnologije korišćene u Conti.eContact™ će pomoći novim vozilima da budu efikasnija u budućnosti. ContiSeal™ princip se probio od projektantske table do toga da je neizbežan na putevima. Tek nekoliko primera zbog čega je Continental najbolji u kočenju.
I samo iz jednog razloga – mi nikada ne prestajemo da istražujemo.

SAZNAJTE IZ PROŠLOSTI, DOSEGNITE U BUDUĆNOST

Nemačko projektovanje i tačnost su legendarni. Kao pronalazači pneumatika sa prvom šarom na gazećem sloju na svetu, Continental želi da dokaže svoj pronalazački duh svakim novim proizvodom. Centar našeg projektantskog iskustva se nalazi u Hanoveru, u Nemačkoj.
Istraživački objekat sa ogromnom i međunarodno priznatom stazom za testiranje – Contidrom, okuplja stručnost od preko 1000 vrednih naučnika, inženjera i dizajnera iz Evrope i SAD. I svaki novi test sledi jednostavno pravilo: učiniti vozača bezbednijim. Sve to, naravno, po najvišim nemačkim standardima – i to preko 140 godina

TESTIRANO ZA VAŠU SIGURNOST

24 sata dnevno, 365 dana godišnje: sisitemom AIBA (Automatizovani analizator kočenja u zatvorenom) Continental podiže testiranje guma na viši nivo. Putem potpuno automatizovanog procesa u hali Contidrom, testno vozilo bez vozača ubrzava do 120 km/h, a zatim koči naizmenično na hidraulički pokretanim površinama puta sa standardizovanom podlogom. Ti se testovi mogu vršiti tokom čitave godine na vlažnim i suvim površinama puta kao i na posebnoj ledenoj stazi. I dok se testovi sprovode bez obzira na vremenske uslove, Continental obezbeđuje najprecizniji postupak testiranja kočenja na svetu. Možete biti mirni jer će vaše gume imati izvrsnu efikasnost kočenja bez obzira na vremenske uslove u kojima vozite.