BMW VOZILA.

UŽITAK U VOŽNJI BEZ PREMCA.

Potrudićemo se da Vaš san o novom BMW automobilu postane stvarnost, brzo i jednostavno. Samo pet malih koraka i ostvarujete svoj cilj – prva vožnja u Vašem novom BMW automobilu.

 • Kada se odlučite za neki BMW model, jednostavno popričajte sa našim BMW prodavcem. Kao stručnjak i konsultant u pogledu finansiranja i lizinga, on ili ona će vam rado objasniti razne opcije finansiranja koje Vam mogu biti zanimljive, pomoći Vam da donesete odluku i pružiti Vam sve relevantne informacije.

 • Sada kada znate kako želite da finansirate ili uzmete na lizing Vaš BMW automobil, Vaš BMW konsultant će napraviti individualno skrojenu ponudu u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Ako je ova ponuda za Vas prihvatljiva, jednostavno obavestite konsultanta i pređite na sledeći korak: apliciranje za lizing ili kredit.

 • Kako bi Vaša prijava bila odmah procesirana, trebaju vam sledeći dokumenti:

  Pasoš, lična karta ili vozačka dozvola
  Izveštaj o plati (za fizička lica)

  Naravno, orginali ostaju Vama; konstulant će napraviti kopije za prijavu.
  Da li želite da date Vaše trenutno vozilo u zamenu za delimičnu otplatu? U tom slučaju ponesite i dokumenta o Vašem vozilu. Čim se prikupe svi potrebni dokumenti, Vaš kreditni rejting će biti proveren. Vaša prijava će obično biti procesirana za dva do četiri sata (za fizička lica).

 • Nakon odobrenja Vašeg ugovora o lizingu ili kreditu, konsultant će Vam odštampati najvažnije delove. Molimo Vas proverite sledeće detalje:

  Da li su finansijski i lični detalji ispravni i važeći?
  Da li su uslovi i odredbe ugovora jasni? Vaš konstulant će vam rado odgovoriti na sva pitanja koja možda imate.
  Ovo je kraj formalnosti. Sada sledi veliki trenutak koji ste čekali:

 • UŽIVANJE POČINJE.

  Došao je taj trenutak: Vaš novi BMW je spreman i sve što treba da uradite je da ga preuzmete. Uživajte u ovom specijalnom trenutku i provozajte se u Vašem novom BMW automobilu. Original Vaše potvrde ugovora će Vam biti poslat poštom. Ukoliko imate neka druga pitanja ili zahteve u vezi sa finansiranjem, molimo Vas kontaktirajte BMW zastupnika.

Svi BMW modeli na jednom mestu.

Svi MINI modeli na jednom mestu.

Svi motocikli na jednom mestu.