FOKUSIRAJTE SE NA ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI.

ZA SVE OSTALO, BRINEMO MI.

Vaše zadovoljstvo uslugom je naš prioritet. Bilo kada. Sa bilo kog mesta. My BMW servis nudi vam širok spektar usluga koje će vam olakšati život. Od zakazivanja online termina servisa, umrežavanja vašeg BMW-a s aplikacijom My BMW, i video komunikacije za maksimalnu transparentnost dodatnih usluga. Naša ponuda digitalnih usluga prilagođena je vašim potrebama i željama.

ONLINE REZERVACIJA SERVISA.

Zakazivanje termina servisa jednostavnije je nego ikad: sa online sistemom zakazivanja, od sada možete rezervisati termin u BMW servisu sa samo nekoliko klikova. Prema vašim potrebama, i kad vam najviše odgovara

BEOGRAD

Dragoslava Srejovića 4b

NOVI SAD

Novosadski put 71

MY BMW APP.

Pomoću aplikacije MyBMW ostajete povezani sa svojim vozilom čak i kada niste u njemu. Aplikacija planira putovanja uzimajući u obzir trenutnu situaciju u saobraćaju i upozorava vas da pravovremeno krenete. U slučaju kvara, automatski prenosi podatke o lokaciji i vozilu kako biste mogli dobiti pomoć što je pre. Aplikacija vas takođe podseća da zakažete termin za servis i nudi dodatne mogućnosti koje se trudimo da neprestano proširujemo.

ZAKAZIVANJE SERVISA.

I dalje imate mogućnost da servis BMW i MINI vozila zakažete i pozivom na brojeve:

BEOGRAD: +381 11 2080 180

NOVI SAD: +381 21 820 888

KONTAKT FORMA.

U slučaju da Vam više odgovara, možete poslati upit: