Oprema najboljeg tima.

“All-Season” patosnice.
Idealnog oblika, veoma trajne i postojane patosnice za celu godinu. Blago savijene ivicom zaštitiće vozilo od vlage i prljavštine, a Vaše stopalo će ostati suvo. Savršeno se uklapaju u svaku boju enterijera Vašeg vozila svojim elegantnim crnim dizajnom.
Patosnice sa kanalima.
Savršeno skrojene, izdržljive patosnice, sa visokim okvirom i specijalnim kanalima za zaštititu od prljavštine i vlage. Zadržan je elegantni dizajn, crne boje sa detaljima od nerđajućeg čelika.
Patosnice za prtljažnik.
Postojana, neklizajuća oboga Vašeg prtljažnika, otporna na vlagu. Sa podignutim ivicama na sve četiri strane, zaštitiće Vaš prtljag od prljavštine i vlage. Patosnica je crne boje sa svetlo-sivim detaljima. Poseduje i male džepove sa leve i desne strane.

Savršeno za Vašu gradsku vožnju.

Snap-In adapter.
Ovaj univerzalni adapter omogućava sigurno pozicioniranje kao i brzo punjenje Apple iPhone preko lightning konektora. Pored toga, vozači mogu da upravljaju dolaznim pozivima i sadržajem sa uređaja preko audio sistema za ličnu zabavu.
Postolje za bežično punjenje
Omogućava sigurno i bezbedno punjenje telefona koji imaju ovu funkciju. Istovremeno povezuje telefon sa spoljnom antenom vozila. Funkcija bežičnog  punjenja (punjenje indukcijom) je pogodna za sve mobilne telefone koji ispunjavaju Qi standard
Maska za bežično punjenje.
Omogućava punjenje telefona indukcijom (iPhone 5, 5s, 6, 6s, 6S Plus, 7 i 7 Plus) bez potrebe za kablom za punjenje. Ova inovativna čvrsta maska kompatibilna je sa svim bežičnim punjačima koji ispunjavaju Qi standarde.