ISTRAŽITE MINI SVET.

NA TURBO POGON

Sve je u pogonu. MINI ima u sebi novi Twin Power turbo motor koji je brži i još efikasniji što se potrošnje goriva tiče. Dvostruka korist. Takođe smo pojačali upravljanje nalik na karting, proširili razmak između točkova, ukrutili vešanje i zadržali nizak centar gravitacije. Uletite u krivinu i stuštite se pravim delovima puta – za to je on i napravljen

KULIRANJE ILI LUDIRANJE

Promenite stil vožnje. MINI vozački modovi prilagođavaju vožnju Vašem trenutnom raspoloženju. Samo pomerite prsten oko menjača da prilagodite Vaše MINI vozačko iskustvo. Opušteno nedeljno popodne? Odaberite GREEN opciju za opuštajuće iskustvo vožnje, idealnu za smanjenu potrošnju goriva. Žudite za uzbuđenjem? Odaberite SPORT opciju za ultra precizno upravljanje i jača ubrzanja.

SJAJ U NOĆI

U MINI automobilu se nikad ne smrkava. Koristite sjaj ambijentalnih LED lampica u unutrašnjosti vozila. Birajte u mnoštvu različitih boja širom spektra i podesite osvetljenje tako da odgovara vašem raspoloženju. Jarka svetla velegrada, kao i vašeg MINI-ja.

SVE VAM JE PRED OČIMA

Neka Vam pogled ostane na putu uiz MINI Head-Up ekran. Providni panel ispred vetrobraba projektuje podatke o vožnji tik ispod vašeg pogleda na put. Nikad nije bilo lakše proveriti informacije poput brzine ili navigacionih uputstava.

Aktuelni cenovnik MINI vozila možete preuzeti ovde:
www.radulovic-group.com/cenovnici/mini.pdf

Više informacija možete dobiti od naših prodajnih savetnika u Beogradu i Novom Sadu:

Beograd: +381 11 2080 180

Novi Sad: +381 21 820 888

Informacije o rezervnim delovima i servisnim uslugama, takođe možete dobiti na navedenim brojevima telefona.