BMW Athletics

Sportski duh je deo istorije kao i samog BMW brenda. Zato su nove BMW sportske kolekcije idealne za ljude u pokretu.
Bez obzira da li su u pitanju koferi ili torbe, majce ili jakne – ovi modni sapuntnici spajaju eleganciju i sporstki duh.

Delovi BMW sportske kolekcije ističu se raznovrsnim detaljima i modernim dizajnom. Athletics Performance Functional jakna za žene i muškrace savršeno odgovara i prilagođava se telu svojim ergonomskim krojem. Idealno je za ljude koji su u pokretu, za šetnju prakom ili vežbanje. Zahvaljujući blago oivičenoj podignutoj kragni, podesivog pojasa i rajsferšlusa na rukavima, jakna je idelana za prelazni period tokom proleća i jeseni. Dostupna je u crno boji sa tamno-plavom linijom za muškarce, i svetlo-plavom linijom za žene u modelu koji prati liniju tela.
BMW-ath

 

Ako vremenski uslovi nisu idelani, Athletics Sports Wind Jacket je pravi izbor. Jakna koja je otporna na kišu i vetar osvaja sa finim detaljima kao što su prorezi na leđima i krojem otporan na strujanje vazduha. Kao dodatak,  lako dostupan džep služi za  odlaganje telefona i sitnica.

BMW-ath-2

Pozovite 011-2080-180 u Beogradu ili 021-820-888 ukoliko ste iz Novog Sada ili okoline i saznajte šta još imamo u ponudi iz BMW Athletics kolekcije.