Pripremili smo za Vas specijalnu ponudu zimskih točkova. Pomoći ćemo Vam pri izboru odgovarajućeg seta za Vaše vozilo. Proverite raspoloživost ili naručite i rezervišite točkove na vreme. Detaljne informacije možete dobiti na telefone:

Beograd: 011/2080-180 i Novi Sad: 021/820-888

Zimski putevi ne isključuju zadovoljstvo u vožnji. Oni podjednako predstavljaju izazov i za vozača i za automobil. Potrebna Vam je prava oprema kako biste osigurali uživanje u svakoj krivini tokom vožnje po snegu i ledu. Nijedan drugi proizvod dodatne opreme nema toliki uticaj na brži odgovor komandi i bezbednost tokom vožnje kao Vaši točkovi i pneumatici.
Originalna BMW ponuda zimskih točkova nudi značajne prednosti u odnosu na letnje pneumatike na temperaturama od 7°C i niže. Dizajnirani da precizno odgovaraju Vašem BMW modelu, ne garantuju samo sigurnost, već postaju deo Vašeg ličnog stila.

Od marta 2014. godine, svi novi BMW automobili opremljeni su sistemom za kontrolu pritiska pneumatika (RDC). RDC senzor je instaliran u ventil pneumatika sva četiri točka i prati pritisak svakog pojedinačnog pneumatika.Pri kritičnom pritisku (20% ispod definisanog minimalnog pritiska manjeg od 1,7 bara) kontrolni ekran Vas upozorava i omogućava da preduzmete neophodne akcije.
Ispravan pritisak smanjuje rizik od oštećenja, čime se povećava sigurnost i uživanje u vožnji. Pneumatici sa odgovarajućim pritiskom stvaraju manji otpor kotrljanja, što utiče na smanjenu potrošnju goriva i sprečavaju nepravilno habanje, čime se produžava vek trajanja.

Originalni BMW setovi točkova su dizajnirani tako da precizno ispunjavaju uslove modela Vašeg automobila. Vašem BMW Servis partneru će biti drago da Vam izađe u susret i pruži odgovore na pitanja, da li je Vaš automobil opremljen sistemom za kontrolu pritiska u pneumaticima i koji pneumatici najbolje odgovaraju Vašim potrebama.

ORIGINALNI BMW ZIMSKI PNEUMATICI:
– Oni su posebna mešavina gume koja je dizajnirana za zimske uslove puta.
– Oni su takođe opremljeni uzdužnim i horizontalnim rebrima koja se otvaraju kako se pneumatik kotrlja.
– Ovo stvara prianjanje ivice što obezbeđuju bolju vuču i stabilnost u snegu i blatu.

Ne pravite kompromise kada je u pitanju bezbednost. Pri temperaturi od 7 °C i niže, letnji pneumatici ne obezbeđuju optimalno prianjanje budući da se njihova mešavina gume stvrdne. Ovo negativno utiče na prijanjanje, upravljanje i reagovanje posebno na mokrim ili snegom pokrivenim površinama. Nasuprot tome, zimski pneumatici su izgrađeni od specijalnih mešavina gume koje su otporne na hladnoću, kako bi se održalo prianjanje pri niskim temperaturama.