BMW X1 otvara novo poglavlje umesto da sledi utvrđenu rutinu. Ipak, čak i na prvi pogled su prepoznatljive karakteristike X modela: kratki prepusti i veliki razmak između točkova, tipični za SAV ( Sports Activity Vehicle), definišu njegovu spoljašnjost. Unutra, takođe, X filozofija se konstantno održava. Sa visoko kvalitetnim materijalima i intuitivnim operativnim konceptom, BMV X1 svojim putnicima pruža udobnost povišenom pozicijom sedenja. I unutrašnjost je ne samo izuzetno gostoljubiva, već i izuzetno promenljiva: drugi podesiv red sedišta sa naslonom na električno sklapanje prilagođava se Vašim planovima za nekoliko sekundi. U isto vreme, efikasni i dinamični benzinski i dizel motori sa BMW EfficientDinamics tehnologijama podstiču Vač apetit za sledeću fazu.

Sama njegova pojava budi želju za novim otkrićem: Tu stilske karakteristike koncepta SAV zadovoljavaju dinamiku i atletizam urbanog načina života. Svojom visokom linijom krova, telo stvara poseban osećaj prostranosti u enterijeru. Opcioni xline dodaci u izbrušenom aluminijuma na telu ojačavaju atletski izgled i vizuelnu povezanost sa X porodicom. Oni takođe daju prepoznatljiv izgled prednje i zadnje strane. Ove karakteristične osobine, koje su takođe dostupne u brojnim ekskluzivnim bojama, dodatno pružaju zaštitu od oštećenja tokom izleta van puta. Aerodinamička izuzetnost i prateće smanjenje potrošnje goriva su garantovani detaljima, kao što su bočne vazdušne lopatice na vratima prtljažnika i vazdušna zavesa integrisana u ispustima na prednjoj strani.

Udobnost i funkcionalnost

Sa takvom varijabilnošću, darežljivo proporcionalnim enterijerom i povišenim položajem sedišta, BMW X1 impresionira kao savršena kombinacija za sve destinacije.

Dizajn

Velika predstava na svakoj vrsti terena: Stilske odlike SAV koncepta u BMW X1 zadovoljavaju dinamiku i atletizam urbanog načina života.

BMW HEAD-UP EKRAN.

BMW Head-Up ekran u koloru projektuje relevantne informacije direktno u vidokrugu vozača, omogućavajući mu da se u potpunosti koncentriše na vožnju. Ekran sadrži informacije kao što su trenutni broj obrtaja, pravci navigacije, Speed Limit Info sa indikatrom o zabranjenom preticanju, zajedno sa telefonom i listama zabavnih aktivnosti.