FIAT originalni rezervni delovi

Rezervni delovi

Dugoročna pouzdanost i sigurnost sa originalnim rezervnim delovima.

Poverite svoje vozilo samo onima koji uvek mogu osigurati pravi “deo” za pravu cenu. Zaista, ko može održavati vaš automobil dugoročnije i kvalitetnije od Fiata, koji ga je dizajnirao i proizveo?

U Fiatovoj servisnoj mreži ćete naći originalne rezervne delove koji su testirani i provereni,  i koji omogućavaju vašem automobilu adekvatno održavanje tokom vremena zadržavajući najbolje performanse u pogledu sigurnosti i ekonomičnosti.
Dakle, samo sa originalnim rezervnim delovima, vaš automobil će nastaviti da vam osigurava bezbednost u svim situacijama u toku vožnje. Takođe, moći ćete se osloniti na ekološki automobil koji smanjuje štetnu emisiju izduvnih gasova, a štedi na potrošnji goriva.

Upoznajte praktičnost korišćenja repariranih rezervnih delova, odnosno, korišćene delove koje je Fiat obnovio vraćajući im isti kvalitet i pouzdanost kao kod novih rezervnih delova. Tako možete  doprineti zaštiti životne sredine.
Obavezno pitajte vašeg servisera od poverenja za Fiat-ove Originalne i Reparirane rezervne delove i vaš automobil će uvek imati tretman koji zaslužuje!