INTENZITET ELEGANCIJE

Nova dimenzija privlačnosti. Eksterijer modela BMW X7 je suština osobenog stila izraza kao i večite elegancije. Nepogrešivo prepoznatljivi detalji kao što je upadljiva i karakteristična prednja rešetka ili inovativno BMW lasersko svetlo stvaraju jedinstvenu pojavu prednje strane. Osobeno. Nezaboravno.

BMW PREDNJA REŠETKA

Harizmatična pojava: glavni detalj impresivne, uspravne prednje siluete jeste upečatljiva dvostruka prednja rešetka. Oba elementa rešetke imaju formalnu konekciju i tako izgledaju kao jedan veliki element koji se skladno uklapa u prednju stranu. Neodoljivi prvi utisak.

BMW LASERSKO SVETLO

Intenzivira fokusirani vid. Dizajn farova u obliku slova X svojim plavim sjajem razlikuje BMW lasersko svetlo modela BMW X7 u odnosu na adaptivne LED farove. Pod dugim svetlima, BMW lasersko svetlo ima domet do 600 m, te tako predstavlja simbiozu između performansi i dizajna. Inovativni stav sa vrhunskim tehnološkim standardom.

TOČKOVI U NOVOJ DIMENZIJI

Zadivljujući pogled iz svakog ugla: 22” aluminijumski točkovi bez premca ističu pojavu, naročito u pogledu sa strane, te tako dopunjuju upečatljivu pojavu. Bilo u gradu ili van asfalta – BMW X7 ovaploćuje čisti autoritet na svim svojimm putovanjima.

OTVOR ZA VAZDUH

Precizna jednostavnost: otvor za vazduh iza svodova prednjih toćkova nglašava elegantan karakter modela BMW X7. Produžena pozadi, Hokejska palica je specijalan ukrasni element koji naglašava jedinstvenu pojavu i dužinu vozila.

Jozef Kaban

Šefica dizajna u BMW Grupi

“Novi BMW X7 ne samo što pridodaje novi vrhunski model porodici X, već i definiše progresivni pristup luksuzu za brend BMW.”

VELIČINA IZNUTRA

Neodoljivi osećaj pri posmatranju modela BMW X7 dopunjuje njegov specijalni enterijer. Ovde moderan i večiti dizajn susreću atletsku preciznost i izuzetan komfor. Pažnja posvećena detaljima i finim materijalima upotpunjena je dobro projektovanom funkcionalnošću i stvara neuporedivi ambijent. Model BMW X7 – impresivan od trenutka kada uđete do momenta vašeg izlaska iz vozila.

PANORAMSKI STAKLENI KROV

Pogled nekada ograničen samo na carstvo snova. Panoramski stakleni krov proizvodi osećaj nesputane prostranosti u enterijeru i olakšava sticanje jedinstvenih utisaka: sunčev sjaj, beskrajni tepih od oblaka i vedro zvezdano nebo postaju deo enterijera i tako stvaraju neuporedivu atmosferu nalik na letnju pozornicu. Za doživljaje na svakom putovanju koje ćete pamtiti.

AMBIJENTALNO SVETLO

Primamljiv ambijent: čak i pre nego uđete, beli Tepih svetala dobrodošlice dočekuje vas zadivljujućom svetlosnom predstavom. Enterijer je takođe prikazan u savršenom svetlu: bezbroj direktnih i indirektnih izvora osvetljenja predstavljaju vozilo u individualnim raspoloženjima i uzastopno stvaraju skladnu atmosferu radi vašeg blagostanja. Posebno noću, Sky Lounge sa svetlosnom grafikom na Panoramskom staklenom krovu koja se sastoji od nekoliko hiljada elemenata generiše izuzetno raspoloženje.

PRVOKLASNA UDOBNOST SEDENJA

Uvek najbolja mesta: sa do sedam prvoklasnih sedišta, putnici u modelu BMW X7 uživaju u jedinstveno udobnoj vožnji. Alternativno, šest sedišta nudi posebno luksuzan i komforan način putnicima da uživaju u putovanju, kao i u većem nivou intimnosti. Dva zasebna komforna sedišta u drugom redu sa individualno podesivim rukonaslonima daju dovoljno prostora za uživanje putnika, dopuštajući im da se zavale i opuste.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

BMW X7 xDrive40i (2):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 9,0–8,7

Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 205–198

BMW X7 M50d (2):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinovano): 7,4–7,0

Emisije CO2 u g/km (kombinovano): 193–185

Vrednosti za vozila sa oznakom (2) su preliminarne.

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji goriva utvrđene su u skladu sa propisanom procedurom merenja VO (EU) 715/2007 u verziji primenjivoj u vreme tipskog odobrenja. Vrednosti se odnose na vozilo sa osnovnom konfiguracijom u Nemačkoj, a prikazani opseg obuhvata i opcionalnu opremu i različitu veličinu točkova i guma dostupnih za odabrani model. Više informacija o zvaničnoj potrošnji goriva i zvaničnim specifičnim emisijama CO2 za nove putničke automobile možete naći u “Smernicama za potrošnju goriva i emisije CO2 u novim putničkim vozilima”, koje su dostupne besplatno na svim prodajnim mestima i kod DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Germany, kao i na adresi https://www.dat.de/co2.

Vrednosti su već zasnovane na novim WLTP propisima i prevedene natrag u NEDC-ekvivalentne vrednosti kako bi se obezbedilo poređenje između vozila. Za poreze u vezi s vozilom i druge dažbine zasnovane (makar između ostalog) na emisijama CO2, vrednosti CO2 mogu se razlikovati od onih koje su ovde navedene.