BMW Serije 2 Active Tourer

Specijalna sajamska cena za BMW 218d active tourer
Cena modela sa standardnom opremom: 28.990€
Cena rasploživog modela sa dodatnom opremom: 34.455€
Cena rasploživog modela sa dodatnom opremom i specijalnim sajamskim popustom: 32.990€
Vozilo sa lagera pažljivo birana dodatna oprema, dostupno odmah po uplati, opcija zamena “staro za novo”, odlični uslovi finansiranja i kasko osiguranja
Detaljne karakteristike, standardnu i dodatnu opremu možete videti ovde.

 

Kompaktan spolja, fleksibilan unutra. Novi BMW serije 2 Active Tourer dokazuje da funkcionalnost i zabava idu zajedno. Sa savršenim konturama i dinamičnim linijama ujedinjuje svakodenvnu praktičnost i zadovoljstvo u vožnji.
bmw-sDrive
Dokaz da se funkcionalnost i estetika mogu savršeno kombinovati: eksterijer BMW Serije 2 Active Tourer dodaje neviđenu dinamiku ovom segmentu vozila.
Kada se gleda od napred, tu je oblikovan branik, nisko vetrobransko staklo i visoka hauba koji odmah privlače pažnju. U profilu, upadljive linije stvaraju dinamičan utisak da vozilo ubrzava čak i kada miruje. Osim toga, visoka linija krova i velika vrata ukazuju na lakoću pristupa svim sedištima.
Prefinjen dizajn zadnjeg dela sa velikim svetlom u obliku slova L i širokim blatobranima daju BMW 2 Seriije Active Tourer sportski duh, uprkos visini. Istovremeno, veliki vrata prtljažnika sa nisko postavljenim pragom i širokim otvorom omogućavaju jednostavan pristup prtljažnom prostoru.

exterior-design-03
Bez obzira koliko je teško opterećenje – prostranom unutrašnjosti modela BMW Serije 2 Active Tourer uvek dominira osećaj lakoće. Vrhunski materijali i unutrašnje obloge u suptilnim bojama u kombinaciji sa velikim prozorima i opcionim panorama staklenim krovom čine atmosferu svetlijom.
Ovaj osećaj se prenosi na instrument tablu, koja izgleda kao da pluta i daje modernu, estetsku draž unutrašnjosti . Povišen položaj sedišta garantuje optimalni svestran pogled.
Ima dovoljno prostora za funkcionalnost BMW Serije 2 Active Tourer. Upadljiva središnja konzola, unutrašnost vrata i opcioni centralni naslon za ruke pružaju brojne mogućnosti za skladištenje, kao što je odeljak za smart telefon ili naočare koji može da se zaključava, kao i prostor za odlaganje stvari i velikih flaša. Opciono sedište suvozača koje se obara povećava faktor fleksibilnosti. Skoro potpuno ravan pod u prtljažniku garantuje lak utovar i zadnje sedište, koja zbrinjava troje ljudi, je podesivo po dužini (opciono) i može se oboriti delove u odnosu 40:20:40, što pruža idealnu varijabilnost za putnike i prtljag.
panorama-glass-roof-01
Zahvaljujući BMW TwinPower Turbo tehnologiji, inovativni BMW benzin i dizel motori znatno olakšavaju agilniju isporuku energije i imaju izuzetan stepen reagovanja čak i pri niskim obrtima, štede gorivo i imaju nisku emisiju štetnih gasova.Najnovija generacija motora iz EfficientDynamics porodice kombinuju najmoderniju tehnologiju ubrizgavanja goriva i potpuno promenljivu raspodelu snage sa inovativnom tehnologijom turbo punjača za poboljšanje efikasnosti i dinamike.
Motor je u BMW 218d Active Tourer je snage 110 kW (150 KS ) i emisijom CO2 od 114 do 109 g / km ( Steptronic menjač: 114 do 109 g / km ), troši samo 4,3 na 4,1 l / 100 km goriva (Steptronic menjač : 4.3 do 4.1 l / 100 km ).

diesel-4cyl-engine-01