BUDUĆNOST POČINJE SADA: BMW VISION NEXT 100.

OTKRIJTE BUDUĆNOST ČISTOG UŽITKA U VOŽNJI.

Tokom poslednjih 100 godina mi smo pomogli u oblikovanju budućnost mobilnosti prateći našu jedinstvenu biziju: stvaranje vozila radi ultimativnog užitka u vožnji. Svako ko sedne za volan BMW automobila današnjice može da oseti taj užitak, ali uzbudljivija vremena su tek ispred nas. S obzirom da sada prenosimo čist užitak u vožnji u budućnost sa vizijom vozila kojee vas transformiše u „Ultimativnog vozača“. Upoznajte se BMW VISION NEXT 100.

SVESNA I PREDSVESNA KOMUNIKACIJA.

Saputnik pruža podršku vozaču uz pomoć informacija, na dva načina. Prvi, na svestan način putem Heads-Up ekrana koji pokriva čitavo vetrbran staklo. Drugo, predsvesno putem Alive Geometry sistema: mozaika senzorski aktiviranih trouglova koji se prostiru po kontrolnoj tabli automobila. Informacije koje ovaj sistem pruža intuitivno vam pomaže da brže reagujete prilikom novonastalih situacija.

Senzorna i digitalna inteligencija, konstantna dostupnost usluga i konektivnost BMW VISION NEXT 100 se spajaju u Saputniku, koji omogućava vozilu da upozna svog vozača i pruži intuitivnu i supptilnu pomoć u svakoj situaciji na putu. Na taj način, više nego ranije, Saputnik intuitivno svaki put čini personalizovanim i emotivno nagrađujućim iskustvom za vozača.

INTELIGENTNI AUTOPILOT.

U potpuno autonomnom Ease režimu, Saputnik preuzima obaveze vožnje. On osigurava da putnici bezbedno preveženi do njihovog odredišta i pruža im važne novosti u vezi njihove rute, stanja na putu i performansi automobila na putu.

ČUDNO, NEVEROVATNO I MOTIVIŠUĆE:
NOVOSTI KOJE POKREĆU MOBILNOST SUTRAŠNJICE.

Nameravamo da budemo deo priča koje oblikuju sledećih 100 godina kao što smo bili deo proteklih. Tako da će podeliti ove priče sa vama na www.next100.bmw platformi tokom narednih meseci. Članci koji se bave sa proteklih 100 godina BMW, tehnološkim inovacijama koje oblikuju mobilnost sutrašnjice-plus ekskluzivni video snimci i fotografije našeg BMW „VISION NEXT 100“ i BMW grupna iskustva budućnost svetske turneje. Sledeći članak o „Ultimativnom Vozaču“ vam daje prvi uvid onog što možet očekivati.