BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Čisto zadovoljstvo u vožnji kroz maksimalne performanse i minimalnu potrošnju goriva. BMW EfficientDynamics je naziv strategije iz BMW-a za minimalizovanje potrošnje goriva i emisija CO2 dok istovremeno povećava dinamičnost i zadovoljstvo u vožnji. To je paket funkcija koji pokriva pogonski sistem, upravljanje energijom i koncept vozila – i standardni je element u svakom BMW automobilu. To je BMW EfficientDynamics.

TEHNOLOGIJA BUDUĆNOSTI. U SERIJSKOJ PROIZVODNJI DANAS.

Sa inteligentnim upravljanjem energijom i lakom konstrukcijom, kao i merama za pospešivanje aerodinamičnosti i efikasnosti motora, održiva mobilnost je već standardna funkcija u svakom BMW-u. Dalje inovacije uključuju nove oblike sistema pogona, kao što je inovativna BMW eDrive tehnologija. Sledeći ideje vodilje BMW EfficientDynamics, BMW i razvija nove koncepte elektromobilnosti, i pri tome se odlučuje za mnoge postojeće tehnologije.

DUGA TRADICIJA

BMW EfficientDynamics sledi dugu tradiciju. Davne 1972. godine san o električnoj mobilnosti se po prvi put obistinio sa BMW 1602e. Tokom godina BMW je razvio modele kao što su BMW E1 i BMW Vision EfficientDynamics – i tako postao jedan od najinovativnijih proizvođača automobila na svetu.

MANJA POTROŠNJA GORIVA. VIŠE UŽIVANJA U VOŽNJI.

Više potiska, manje žeđi. Doživite rad benzinskih i dizel motora ovenčanih nagradama.
Više energije, manje goriva. Uživajte u uzbudljivo agilnom doživljaju vožnje zajedno sa efikasnom mobilnošću.
Više brzine, manje težine. Štedimo na težini. A vi štedite na potrošnji.
Više agilnosti, manje otpora vazduha. Zahvaljujući ciljanoj aerodinamičnosti, vaš BMW je u stanju da postigne optimalizovani koeficijent otpora vazduha.
Više rezultata, manje napora. Inovativne tehnologije štede energiju – i tako obezbeđuju više zadovoljstva u vožnji.
Više sakodnevne relevantnosti, manje neopredeljenosti. Promena u obaveznim metodima testiranja potrošnje, emisija i zagađivača.