POTPUNI FOKUS NA VAŠE UŽIVANJE U VOŽNJI.

BMW servis

Kvalitet, efikasnost i inovacije: tri kamena temeljca stručnosti koju vam nudi BMW Servis – danas i sutra. Čak i pre nego što novi BMW model uđe u proizvodnju, naši inženjeri razvijaju inovativne servisne koncepte i funkcije. Posvećeni smo tome da vam pružimo prvoklasnu uslugu za vaš BMW automobil i beskompromisno iskustvo vožnje.

UVEK U TOKU SA SERVISOM NA OSNOVU TRENUTNOG STANJA VOZILA.
Davno, 1982 godine, BMW je postao prvi proizvođač automobila koji prestao da servisira vozila na osnovu određenih vremenskih intervala i usvojio je pristup servisiranju baziran na stvarnim potrebama. U zavisnosti od modela, stanje potrošnih delova i tečnosti u vozilu se određuje uz pomoć senzora i algoritama, ili se bazira na parametrima kao što je kilometraža i stil vožnje.
Kada startujete motor, ekran prikazuje status vozila i kada je sledeći servis – tako da servisirate automobil, samo kada je to zapravo potrebno.

AUTOMOBILSKA TEHNOLOGIJA IZ BMW-A.
Temeljan pristup servisiranju: možete pogledati servisni status – koji je baziran na stvarima koje se zapravo moraju obaviti – iz udobnosti vašeg automobila. Povezanost između sistema u vašem automobilu, vašeg BMW Servisnog partnera i BMW sedišta se koristi za optimizaciju servisnog procesa. Ovim putem se olakšava zakazivanje servisa i u stanju ste da izbegnete plaćanje za posao koji zapravo nije neophodan.

DIJAGNOSTIKA UNUTAR AUTOMOBILA.
Visoko tehnološka usluga: ugrađena mogućnost dijagnostike vozila identifikuje i unapred beleži potencijalne kvarove na električnim i elektronskim sistemima vozila. Na osnovu te dijagnostike, računarski sistemi vrše brzo i precizno lociranje problema. Osim toga, postoji interaktivna, dvosmerna komunkacija između BMW Servisnog partnera i specijalista u BMW sedištu kako bi se održali visoki standardi servisiranja.

Zakažite servis

Servis BMW i MINI vozila možete zakazati i pozivom na brojeve:

BEOGRAD: +381 11 2080 180
NOVI SAD: +381 21 820 888