PREUZMITE KONTROLU.

ORIGINALNI BMW TOČKOVI.

Na putu ste, glasna muzika dopire iz zvučnika i odjednom kreće kiša. Preuzmite kontrolu i potražite originalne BMW točkove i pneumatike sa oznakom zvezdice. Apsolutno pouzdani, sigurni i u lošim vremenskim uslovima, kao i u bilo kakvoj situaciji u vožnji i bilo kojom podlogom na putu. Sjajan osećaj u vožnji za dobro raspoloženje.

Siguran oslonac, originalni BMW kompleti točkova. Iskoristite pogodnosti zimke akcije i ostvarite popust do 15%. Pozovite nas za više informacija.

TRI UVERLJIVA RAZLOGA

Na putu sa velikom lakoćom: BMW točkovi i pneumatici sa oznakom zvezdice.

01

NAPRAVLJEN PO MERI.

02

TESTIRANO.

03

SIGURNO.

MI TESTIRANO SVE, TAKO DA VI NE MORATE TESTIRATI SVOJU SREĆU.

Originalni BMW točkovi i pneumatici sa oznakom zvezdice.
Zvezdica označava da je guma posebno izrađena za BMW – i u skladu s najvišim BMW standardima. Razvoj guma takođe započinje u ranoj fazi razvoja vozila i može potrajati do tri godine, a vrhunac je u opsežnom ispitivanju. Gume sa oznakom zvezdice testirane su u šest opštih područja: sigurnost, potrošnja, udobnost, efikasnost i – karakteristično za BMW – u dva područja užitka u vožnji: stil vožnje i sportsko ponašanje. Pored toga, razvijene su u saradnji s odabranim premium proizvođačima (npr. Bridgestone, Michelin i Pirelli). Jednostavno zatražite pneumatike sa oznakom zvezdice – precizno odgovaraju, testirane su i sigurne.

Napravljeni po meri

Svi originalni BMW točkovi i pneumatici, zasebno su razvijeni za dinamikku vožnje i dizajnerski jezik određenog BMW modela.

Testirano

Svaki je pneumatik prošao stroga ispitivanja sa do 50 različitih kriterijuma kvaliteta (EU oznaka pneumatika zahteva uskađenost sa samo tri kriterijuma).

Sigurno.

Pneumatici sa oznakom zvezdice imaju posebno dug životni vek, vrhunske sigurnosne ocene i najsavremeniju Run-Flat tehnologiju,

SIGURAN I STILSKI SVESTRAN.

Originalni BMW kompleti točkova.
Zašto birati kada možete imati sve? Sa originalnim BMW kompletom točkova, sigurnost ide ruku pod ruku sa savršenim stilom. Kada se testiraju originalni BMW kompleti točkova, ništa se ne može prepustiti slučaju. U opsežnim simulacijama i u najtežim situacijama praktične upotrebe, oni moraju dokazati da su stekli titulu “Originalni BMW” u svim uslovima vožnje. Dizajnerska raznolikost različitih stilova nudi svakom kupcu pravi komplet točkova.

796 M.

18” M Performance aluminijumske felne Double-spoke stil 796 M u Jet Black mat, kompatibilne sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet točkova sa run-flat pneumaticima.

648 M.

Visoko kvalitetne 20” M aluminijumske felne Double-spoke stil 648 M u Bicolor Orbit Grey boji visokog sjaja. TPMS zimski komplet sa run-flat pneumaticima.

786 M.

19″ M Performance felne Double-spoke stil 786 M u Jet Black mat sa run-flat pneumaticima, kompatibilni sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet točkova.

727 M.

Visoko kvalitetne 19” M aluminijumske felne Double-spoke stil 727 M u Bicolor Orbit Grey boji visokog sjaja. TPMS zimski komplet točkova sa run-flat pneumaticima.

748 M.

Visoko kvalitetne 20” M aluminijumske felne Star-spoke stil 748 M u Jet Black mat, kompatibilne sa zimskim lancima. TPMS zimski komplet točkova sa Run-Flat pneumaticima.

SPOJ SIGURNOSTI I DINAMIKE.

Kada je reč o bilo kojoj podlozi puta, svi se slažu da je najvažnije maksimalno prijanjanje. Ali univerzalnog rešenja nema. Svaki model se ponaša drugačije, pa je neophodan nijansiran pristup. Samo BMW detaljno poznaje jedinstvenu voznu fiziku i jezik dizajna svakog svog modela pa u skladu sa tim i prilagođava razvoj pneumatika. Šta možete učiniti: redovno menjajte pneumatike. Uvek smo Vam na raspolaganju da odgovorimo na pitanja i ponudimo savet.

.

Zimski točkovi.

Savršeno za zimske uslove na putu. Zahvaljujući posebnoj smešii, zimske gume su sigurnije na putu na temperaturama nižim od 7° C. Takođe su opremljene uzdužnim i vodoravnim rebrima koji se otvaraju prilikom kotrljanja. Ovo stvara linije prijanjanja koji osiguravaju prenos snage i stabilnost smera na snegu i blatu, što je odlučujući sigurnosni faktor. Dodatna sigurnost, je kraći zaustavni put u odnosu na letnje gume, koji je u vlažnim uslovima i do 10% kraći na ledu i snegu

Pozovite vašeg BMW partnera u Beogradu ili Novom Sadu, proverite raspoloživost, rok isporuke i ugradnje željenog kompleta točkova.

Iskoristite pogodnosti zimke akcije koja traje do: 31.12.2020.