5 GODINA SERVICE INCLUSIVE.

UZ KUPOVINU NOVOG BMW AUTOMOBILA

NOVI BMW SERIJE 5.

Business Athlete.

Bridgestone

Vaše putovanje je naša pasija

Radulović automobili

Servis kakav zaslužujete

Servisne usluge

Limarsko farbarske usluge

Originalni rezervni delovi

BMW

Dobrodošli u svet zadovoljstva u vožnji.

BMW Motorrad

Kada putovanje nema kraj.

FIAT

Usluga kakvu zaslužujete.

MINI

Koji si ti MINI tip?

Bridgestone

Vaše putovanje je naša pasija.

Follow us on Facebook

Zašto mi?

Perfekcija

Oslonite se na naš servis. Stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom rade u Vašem servisu. Svaki njihov pokret usavršen je isto kao i originalni rezervni delovi koji najbolje prijaju vašem automobilu.

Individualnost

U našem servisu primarni fokus je na vozačevim individualnim zahtevima. Uz originalne delove, aksesoar i dodatnu opremu, vaš automobil dobija i lični izgled – kad god poželite.

Inovacije

Mi kao Vaš serviser obezbeđujemo najmodernija servisna rešenja i ekspertizu. Svaki naš radnik redovno je obučavan i upoznat sa poslednjim tehnologijama i inovacijama. Naš servis je uvek u pokretu.

NOVOSTI

Da li biste želeli da Vaš BMW bude kao nov?

Za sve BMW vozače i one koji ih poznaju, u ponudi imamo nešto veoma posebno. Da li biste želeli da vaš BMW bude kao nov?

Novi BMW M5 Competition

Novi BMW M5 Competition postavlja nove standarde u svom segmentu. Lansiranjem BMW M5 Competition na tržište, stvorena je nova kategoriju proizvoda.

Serije 1, 2 i 3 u okviru akcije "Ne čekajte sutra"

BMW kampanjama “Ne čekajte sutra” su se od aprila 2018. pridružili BMW modeli Serije 1 i Serije 3 u ediciji M Sport Shadow, kao i BMW Serije 2 Active Tourer Sport.
Novi BMW X2 sledi sopstveni put – i to sasvim jasno pokazuje. Njegov ekstrovertni oblik u kombinaciji sa dinamičnim konturama daje mu ekstremno sportski karakter kupea.